MYEZGO Kereta Sewa Seremban
|

Kereta Sewa Seremban

Selamat datang ke dunia perkhidmatan kereta sewa di Seremban, sebuah pengalaman yang pasti menjadikan perjalanan anda lebih santai dan selesa. Dalam usaha untuk memenuhi keperluan mobiliti harian, Kereta Sewa Seremban menyediakan pelbagai pilihan kenderaan yang sesuai untuk pelbagai keperluan.

Dari perjalanan bisnis hingga lawatan bersama keluarga, mereka menawarkan khidmat yang mesra pelanggan dengan harga yang berpatutan. Sama ada anda sedang mencari kereta kecil yang cekap atau kenderaan yang lebih besar untuk perjalanan kumpulan, Kereta Sewa Seremban pasti mempunyai penyelesaian yang tepat untuk memenuhi kehendak anda. Jadi, tidak kira untuk tujuan perniagaan atau rekreasi, jelajahi Seremban dengan keselesaan dan kelincahan bersama Kereta Sewa di Seremban berikut ni.

kontak custom feast

Kereta Sewa Seremban

Custom Feast, blog automotif penuh gaya, memberikan maklumat terkini seputar dunia automotif di Indonesia dan Malaysia. Antara topik yang sering dibincangkan ialah tentang penyewaan kereta, dan kali ini kita fokus pada pilihan kereta sewa di Seremban.

Jadi, kalau anda tengah plan nak sewa kenderaan, jangan lepaskan peluang untuk merujuk senarai yang kami sediakan. Stay tuned untuk info lebih menarik seputar automotif!

Klezcar Kereta Sewa Seremban

Alamat kereta sewa ni ada di Jalan s2 f2 garden homes, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia. Buka dari jam 9 hingga 11 petang setiap hari.

Kos Sewa Vellfire di Seremban Klezcar Kereta Sewa Seremban
sumber imej: google maps Klezcar

Kat Klezcar, korang boleh sewa kereta ikut keperluan harian, mingguan, atau pun bulanan. Kalau nak jimat duit, try la sewa bulanan, especially kalau korang planning nak stay lama kat Seremban. Selamat menjelajah tanpa perlu risau pasal kenderaan!

Jom kita tengok apa kata diorang yang pernah amik kereta kat sini. Feedback dari pengguna-pengguna sebelum ni boleh jadi panduan korang nak decide. Tak salah kan, dapat insight straight from the road, dari diorang yang dah merasa sendiri servis Kereta Sewa Seremban ni. So, chill lah sikit, baca ulasan diorang, and maybe, just maybe, your next road trip could be as smooth as theirs!

  • Ahmad Fazrie: Nice place, and friendly staff. I am being offer with special price while rented some car at there. Try it by your self.
  • Toki Hasmun: Offers sedan, compact, mpv and lorry for rent.
Baca Juga  service aircond kereta kota kinabalu

Kereta Sewa Senawang / Car Rental Senawang

Kereta sewa Seremban ni lokasi di Taipan, Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia. Sewa kereta ni buka 24 jam, info ada di google maps.

Kereta Sewa Senawang - Car Rental Senawang
source imej: google maps Car Rental Senawang

Walaupun maklumat bertulis masih agak sikit, tak perlu risau, sebab ada nombor telefon bimbit yang boleh korang hubungi. Kalau nak tahu nombor tu, tengok je dalam lajur penerangan Peta Google diorang, confirm jumpa!

MYEZGO Kereta Sewa Seremban

Lokasi Myezgo kereta sewa ni ada di 909, Jalan S2 F23, Garden Homes, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia. Terdapat banyak jenis dan jenama kereta untuk disewa di sini, antaranya seperti berikut:

  • Perodua Axia 1.0 G1
  • Perodua Myvi 1.3 G2
  • Perodua Viva 1.0
  • Perodua Alza 1.5 G1
  • Perodua Beza 1.3
  • Perodua Myvi 1.5 G2
  • Nissan Serena 2.0
  • Toyota Hiace
  • Perodua Myvi 1.3 G3
  • Hyundai Starex 2.5
  • Perodua Myvi 1.3 SE G1
  • Perodua Axia 1.0 G2
  • Perodua Alza 1.5 G2
  • Perodua Myvi 1.5 G3
  • Toyota Yaris

Kos sewa kereta di sini bermula dari 110RM sehari. Nak tahu lebih pasal harga dan syarat sewa kereta diorang? Senang je, terus call di nombor yang ada dalam Peta Google diorang. Diorang akan bagitau semua info yang korang perlukan. Jangan malu-malu, diorang friendly je!

MYEZGO Kereta Sewa Seremban
source imej: google maps MYEZGO

Kereta Sewa Dan Chauffeur- Dous Car Rental KLIA BANGI SEREMBAN

Alamatnya ada di 58, Jalan KU5, Persiaran Seremban 3, Pusat Komersial Universiti, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia. Dous Car Rental ni buka dari jam 8 pagi sampai jam 10 petang.

Kereta Sewa Dan Chauffeur- Dous Car Rental KLIA BANGI SEREMBAN
source imej: google maps Dous Car Rental

Jom layan beberapa ulasan dari pengguna yang boleh korang selak untuk dapatkan maklumat tambahan tentang kereta sewa ni.

  • Atul Sayang: kereta masih ada dekat customer . Tapi dah amek order customer lain . If customer nk tambah jam pun terpulanh dekat customer la bukan customer tak bayar ! Ni tak beria ikut customer . Takde privacy langsong !
  • Mohamad Syahmin: aya sangat recommend perkhidmatan kereta sewa ini sebab pengurusan yg sangat cekap and chill. service pun tip top.
Baca Juga  Bengkel Cat Kereta Johor Bahru

Terima kasih sudah berkenan berkunjung ke blog Custom Feast, semoga tulisan kami tentang Kereta Sewa Seremban dapat menambah informasi seputar dunia otomotif dan komunitas otomotif. Jika ada kritik atau saran bisa menghubungi kami melalui kontak yang tersedia di website ini. Untuk layanan kerjasama juga kami terima, kami terbuka untuk kalian semua.

Ikuti beberapa akun sosial media kami:

Similar Posts