MFS Car Aircond Service Terengganu
|

Kedai Aircond Kereta Kuala Terengganu

Apabila anda memerlukan maklumat tentang kedai AC kereta di salah satu tempat, sudah tentu perkara pertama yang perlu dilakukan ialah membuka Google dan mencarinya. Apabila mencari kedai aircond kereta Kuala Terengganu di google, barulah anda jumpa blog kami. Terima kasih kerana memilih Custom Feast sebagai medium maklumat tentang automotif di Malaysia dan Indonesia. Selamat membaca maklumat terperinci tentang kedai AC kereta di Kuala Trengganu yang telah kami sediakan untuk anda.

Kedai Aircond Kereta Kuala Terengganu

Seperti biasa, pasukan Custom Feast mengumpul data kedai daripada Peta Google dan kemudian kami meringkaskannya ke dalam senarai yang mudah dibaca. Di bawah adalah senarai kedai aircond kereta di Kuala Terengganu yang boleh anda pertimbangkan untuk memilih kedai terbaik atau kedai AC kereta terdekat.

NTE AUTO SERVICES

Salah satu kedai aircond kereta di Kuala Terengganu ialah NTE Auto Services. Kedai ni tak hanya service aircond kereta saja, NTE juga repair kereta dan sedia bateri kereta. Lokasi nya di PT 20523-K PERKEDAIAN TAMAN, Jalan Permint Perdana, Kampung Batin, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia.

Kedai Aircond Kereta Kuala Terengganu - NTE AUTO SERVICES
source imej: google maps

Kedai aircond kereta ni punya rating 4,8 dengan ulasan sebanyak 40. Jom semak beberapa ulasan daripada pengguna service mereka:

  • Salman Daniel: mantap.. tokey sempoi nampak customer terus tegur.. support kedai orang melayu kite..
  • Rohaida: Alhamdulillah servis cepat, PANTAS, terbaikkk kat sini
  • Eizzmell Eroza: Pakar aircond recommended ilmu dan pengalaman terbaik

MFS Car Aircond Service Terengganu

Kedai AC kereta ni ada di 1631i, Jalan Panji Alam, Kampung Kubur Kecil, 21100 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia. Kedai MFS car aircond service Terengganu ni buka dari jam 9 pagi sampai jam 7 petang.

Baca Juga  Lesen Memandu Kereta
MFS Car Aircond Service Terengganu
source imej: google maps

Saat kami menulis artikel ni, kedai MFS Car Aircond Service ni punya banyak ulasan. Ada 53 ulasan dengan rating 4,3 di google maps. Bagi anda yang berada di Kampung Kubur Kecil, boleh terus ke lokasi yang tertulis di atas. Untuk menghubungi melalui telefon, anda boleh menghubungi nombor yang disenaraikan dalam lajur penerangan Peta Google.

Untuk menambah maklumat tentang kedai AC kereta ini, sila baca beberapa ulasan di bawah:

  • Nurul Nabilah: Servis aircond amat memuaskan hati.. staff mmberi penerangan yg sgt details sblm proceed apa2, siap tnjuk bukti kerosakan.. sgt rekomen utk golongan wanita yg kurang brpngalamn baiki ekon & yg penting harga antara yg termurah..
  • Mohd Rusdi: Technician yang mahir, mampu tunjuk dengan detail punca kerosakan.Harga 33% lagi murah dari tempat lain. Kerja yang pantas dan menepati masa. Akan datang lagi untuk servis lain inshaallah. Recommended.
  • Tok4sulu Official: servis sangat memuaskan hati, layanan yang baik penuh dengan etika.. saya suka dengan cara kerja yang dilakukan dan ada toleransi..

EKONG Jalan Semarak KT (Aircond & Auto Services )

Lokasi kedai EKONG ni ada di Jalan Tengku Mohamad, Jalan Semarak, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia. Jam operasional kedai aircond kereta ni dari jam 9 pagi sampai jam 5.30 petang. Anda boleh memilih kedai ini sebagai salah satu kedai yang sedia memenuhi keperluan penghawa dingin kereta anda.

EKONG Jalan Semarak KT (Aircond & Auto Services )
source imej: google maps

Penarafan kedai ini di Peta Google ialah 4.6 dengan 86 ulasan. Semak beberapa ulasan di bawah untuk maklumat tambahan:

  • Zairul Fazwan: Pusat service aircond kereta terbaik setakat ni…panjang lebar tip berkenaan pengjaan aircond kereta diterangkan, tempat selesa… siap tayang movie lagi sambil kudap-kudap kerepek yang disediakan, memang terbaik, kol 9:00am dah bukak, support kedai bumiputera.
  • Yuki: tempat servis aircond kereta yg terbaik di ganu ( pada saye). layanan staff2 dia pun sgt baik. technician pun byk pengalaman dan ramah. hasil kerja yg bagus, kene ngan motto keda.
  • Mohammad Jafar: Alhamdulillah dah 2-3 kali hantar servis aircond kereta di EKONG. Kakitangan yang ramah mesra dah berpengetahuan dalam selok belok aircond kereta. Harga sparepart dan labour charge sangat sangat berpatutan. Tukar apa yg perlu sahaja.. tiada cas tersembunyi. Recommended.
Baca Juga  Zurich General Insurance Malaysia

FR Pusat Servis Aircond & Wiring Kenderaan

Sekiranya anda memerlukan perkhidmatan pendawaian kereta, anda boleh ke kedai ini. Selain perkhidmatan AC kereta, disini anda juga boleh melakukan wiring untuk kereta anda. Salah satu sebab AC kereta tidak sempurna adalah kerana ralat pemasangan kabel. Mungkin di lokasi sebelum ini semasa servis ada masalah dengan pemasangan kabel.

FR Pusat Servis Aircond & Wiring Kenderaan
source imej: google maps

Kedai ni buka dari jam 9 pagi sampai jam 6.30 petang, hari Jumaat kedai ni close. Jom lihat beberapa ulasan daripada pengguna mereka:

  • Mohamad Syahril: Servis yang baik.. harga barang & upah ada up sedikit, layanan mesra.
  • Tengku Hanis: Terbaik dan murah, UPDATE 5/4/2024: baru gi top up gas ekon baru ni – RM40

Masih banyak lagi kedai AC kereta yang belum kami tulis di sini. Semoga beberapa kedai yang disenaraikan di atas akan menjadi pilihan terbaik untuk anda.

Terima kasih sudah berkenan berkunjung ke blog Custom Feast, semoga tulisan kami tentang Kedai Aircond Kereta Kuala Terengganu dapat menambah informasi seputar dunia otomotif dan komunitas otomotif. Jika ada kritik atau saran bisa menghubungi kami melalui kontak yang tersedia di website ini. Untuk layanan kerjasama juga kami terima, kami terbuka untuk kalian semua.

kontak custom feast

Ikuti beberapa akun sosial media kami:

Similar Posts