Kedai Bateri Kereta di Seremban - BateriHub Senawang N. Sembilan
|

Kedai Bateri Kereta Seremban

Jika anda ingin mencari kedai bateri di Seremban, beberapa Kedai Bateri Kereta Seremban ada dalam artikel ini. Terdapat banyak kedai bateri di Seremban yang mempunyai perkhidmatan yang mesra dan harga yang berpatutan.

Selain itu, banyak kedai bateri menyediakan jaminan bateri. Kedai bateri kereta di Seremban ini terkenal dengan jaminan yang boleh dipercayai. Untuk mencari kedai bateri terdekat di Seremban, baca artikel ini sehingga habis.

kontak custom feast

Kedai Bateri Kereta Seremban

Anda boleh menyemak alamat, nama kedai dan beberapa ulasan daripada pengguna. Maklumat di bawah boleh digunakan sebagai rujukan untuk mencari kedai bateri terbaik dan terdekat dengan lokasi anda.

Bateri kereta Kong Seremban

Lokasi kedai ini ada di 37 lorong Sri mawar 12/2 taman Sri mawar fasa 2 70450 seremban, Senawang, 70450 Seremeban, Negeri Sembilan, Malaysia. Kedai ni buka dari jam 8 pagi hingga jam 12 malam.

Bateri kereta Kong seremban - Century Battery
source imej: google maps Bateri kereta Kong seremban

Bagi anda yang memerlukan kedai bateri buka sehingga petang, boleh ke kedai ini. Untuk menghubungi kedai bateri ini, anda boleh menghubungi terus nombor yang disenaraikan di Google Business (Peta Google).

G-Power Seremban Battery Supplies: 24 Hours

Jika anda memerlukan maklumat tentang kedai bateri yang dibuka 24 jam, anda boleh pergi ke kedai bateri ini. G-Power Seremban Battery lokasi nya di 195, Jalan Bukit Galena 7, Taman Bukit Galena, 70200 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.

G-Power Seremban Battery Supplies 24 Hours - Kedai Bateri Buka 24 Jam Terdekat
source imej: google maps G-Power Seremban Battery Supplies 24 Hours

Ada 313 reviews dengan lima bintang, di peta google. Beberapa reviews bisa disimak di bawah ni:

  • Akmal KZ: Nombor google map betul, Angkat telefon, 10.10pm boleh kerja. Hujan pun boleh tukar bateri. Friendly and great price, One year warranty, Online transfer pun boleh.
  • Hamidah Mohd Redzuan: 2nd time gunakan perkhidmatan G-Power. Harga berpatutan. Cepat tiba di lokasi dan penerangan yg cukup memuaskan. Sgt berpuas hati. Saya bagi 5 stars.
  • Samsul Kamil Abu Zarim: Service terbaik dan sangat friendly…. Datang ke rumah di Springhill Height, Bandar Springhill PD….sangat cepat. Harga sangat berpatutan.
Baca Juga  Flushing Aircond Kereta

Autopower Battery Sdn.Bhd.(Seremban)

Lokasi kedai bateri Autopower Battery ni ada di Lot 2837, Jalan SJ 3/6b, Taman Seremban Jaya, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia. Untuk kenalan, ia terdapat dalam perihalan Perniagaan Google (Peta Google), lengkap dengan nombor dan alamat tapak web.

kedai bateri Autopower Battery
source imej: google maps Autopower Battery

Autopower Battery Seremban ni buka dari jam 9.30 pagi hingga 6.30 petang. Terdapat banyak perkhidmatan yang ditawarkan, bermula dari jualan, pertukaran, pengecasan, hingga perkhidmatan jumper bateri.

BateriHub Senawang N. Sembilan

Alamat kedai bateri ini ada di 2, Jalan Kemuning 1, Taman Kemuning, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia. Kedai ni punya rating lima bintang, ulasan ada 66.

Kedai Bateri Kereta di Seremban - BateriHub Senawang N. Sembilan
source imej: google maps BateriHub Senawang N. Sembilan

Dari 66 reviews yang ada, beberapa review bisa dibaca di bawah ni:

  • Nurlisa Saad: Boleh dipercayai dan servis pun bagus. Cepat bertindak dalam memberikan respond. Terima kasih pada En Syakir (admin) diatas respond/penerangan dan En Zul (BH Senawang) diatas servis dan penerangan jelas yang diberikan. Thumbs up.
  • Nieda MN: Servis pantas n terbaik, staff yg handle En Zul.. sejak beli kereta mmg guna perkhidmatan bateriku untuk tukar kereta… 9 tahun dah . Terima kasih bateriku.
  • If World: Servis bagus dan harga amat berpatutan. Dapat free gift lagi.

Esoon Battery & Accessories

Esoon Batery ini lokasi nya di 122, Jalan Tuanku Antah, RAHANG, 70100 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia. Jam buka ni kedai ialah dari jam 8 pagi hingga 7 petang.

Esoon Battery & Accessories - Kedai bateri kereta near me
source imej: Esoon Battery & Accessories

Ada 5 reviews dari konsumen, beberapa reviews bisa dibaca di bawah ni:

  • PunishedAhab: Car couldn’t start in the morning due to dead battery but after one call, they came in at 10am and swapped out the battery for a new one for a reasonable price! Quick and swift service.
  • Theebanraoo Ramadoo: Reasonable price and good service. I bought a century battery for RM200 for my car.
Baca Juga  Takaful Malaysia

Terima kasih sudah berkenan berkunjung ke blog Custom Feast, semoga tulisan kami tentang Kedai Bateri Kereta Seremban dapat menambah informasi seputar dunia otomotif dan komunitas otomotif. Jika ada kritik atau saran bisa menghubungi kami melalui kontak yang tersedia di website ini. Untuk layanan kerjasama juga kami terima, kami terbuka untuk kalian semua.

Ikuti beberapa akun sosial media kami:

Similar Posts