Kedai Tayar Near Me - Kedai Tayar Apal SP
|

Kedai Tayar Sungai Petani

Jika anda mencari kedai tayar Sungai Petani, terdapat beberapa langkah mudah yang boleh anda ikuti untuk memudahkan proses mencari kedai yang sesuai dengan keperluan anda. Dalam artikel ini, kita akan meneroka cara yang efektif untuk mencari kedai tayar di Sungai Petani tanpa banyak halangan. Dengan panduan yang tepat, anda dapat dengan mudah menemui kedai tayar yang berkualiti dan menawarkan perkhidmatan yang memuaskan.

Kedai Tayar Sungai Petani

Berikut adalah beberapa strategi unik untuk mencari kedai tayar terbaik di Sungai Petani. Jom semak beberapa petua di bawah ni:

  • Jelajahi Jalanan: Ciptakan pengalaman mencari kedai tayar yang unik dengan mengambil masa untuk menjelajahi jalanan di Sungai Petani. Mengunjungi kawasan sekitar boleh memberi anda pandangan yang lebih mendalam tentang kedai tayar yang tersedia dan suasana tempatan.
  • Tanyakan Pendapat Tempatan: Temui penduduk setempat dan bertanyakan pendapat mereka tentang kedai tayar terbaik di kawasan tersebut. Pendekatan ini tidak hanya membantu anda mendapatkan maklumat yang autentik tetapi juga menggalakkan interaksi sosial yang bermakna.
  • Cari Kedai yang Unik: Banyak kedai tayar di Sungai Petani menawarkan ciri-ciri unik yang membezakan mereka dari yang lain. Selidiki kedai-kedai yang menarik minat anda dengan ciri-ciri seperti reka bentuk kedai yang menarik, perkhidmatan tambahan seperti perubahan minyak atau penjagaan kenderaan, atau mungkin pilihan tayar yang eksklusif.
  • Gunakan Rujukan Tempatan: Carilah rujukan tempatan yang eksklusif untuk membantu anda mencari kedai tayar terbaik. Buku panduan tempatan, blog, atau forum dalam talian yang dikelola oleh penduduk tempatan mungkin mengandungi maklumat yang tidak terdapat di sumber-sumber lain.

Jika Anda perlu seranai kedai tayar Sungai Petani, kami tuliskan di bawah ni lengkap. Nama kedai, alamat, hingga ulasan dari pelanggan boleh Anda tengok. Pelajari juga: kedai tayar near me.

Baca Juga  Diagram Wiring Aircond Kereta

Seranai Kedai Tayar Sungai Petani

Salah satu cara senang nak dapat cadangan kedai tayar ialah guna enjin carian. Tapi, nak cari tu boleh ambil masa, jadi kami tolong nak jimatkan masa korang. Kami dah usaha cari kat Peta Google untuk kumpul banyak tempat jual tayar kat Sungai Petani. Nah, kami ringkaskan kat bawah ni untuk senang korang baca dan dapat maklumat tu.

Kedai Tayar J One

Lokasi kedai tayar Sungai Petani ni ada di 16, Jalan Seroja 3/5, Persiaran Aman Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia. Kedai ni buka setiap hari dari jam 9.30 pagi hingga jam 7.30 petang. Untuk mendapatkan maklumat lengkap tentang produk dan perkhidmatan, anda boleh menghubungi nombor yang disenaraikan dalam lajur penerangan Peta Google mereka.

Kedai Tayar Sungai Alam - Kedai Tayar J One
sumber imej: Kedai Tayar J One

Salah satu cara terbaik untuk mencari kedai tayar yang disyorkan ialah membaca ulasan pelanggan. Di bawah adalah beberapa ulasan daripada pelanggan yang boleh anda gunakan sebagai maklumat tambahan:

  • MD Yani: Just bought used sportrims here. Cheaper than other places. Trade in value of my old sportrims also reasonable.
  • Mohd Hafizan: Harga tayar yg murah dan layanan yg baik.
  • Aril Adril: Mmg terbaik layanan y diberikan..selain harga utk jenis tayar mmg berpatutan..buat alignment kt sini mmg terbaik..puas hati dgn hasilnya.

Tia Auto Service & Tyre Sdn Bhd

Alamat kedai ni ada di 10, Jalan Cindai Jaya 1, Taman Cindai Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia. Kedai tayar ni buka dari jam 9 pagi sampai jam 6 petang. Saat artikel ni dibuat, kedai tayar Sungai Petani Tia Auto Service & Tyre ni rating nya 4,4 dengan 184 ulasan dari pelanggan.

Baca Juga  Honda Wave 125 Malaysia
Kedai Tayar Sungai Petani - Tia Auto Service & Tyre Sdn Bhd
sumber imej: Tia Auto Service & Tyre Sdn Bhd

Berikut ialah beberapa ulasan dari pelanggan Tia Auto Service & Tyre Sdn Bhd:

  • Jas Amanjaya: Service yg terbaik dan hrg yg ok
  • Ahmad Syahir: Very good services given by the team! Their work are good, professional with good price. There is comfortable waiting room while your car in their hands. Surau also available. Free beverages. Lubrex authorized dealer.
  • Cik Man: Makan dan minum free. Tengok tv free.. sejuk je dalam kedai . Harga tayar second yang dan tayar baru murah. Services tip top. Kerja dibuat dengan teliti. Siapa tak sabar tunggu jangan datang. Sebab kerja mereka teliti supaya pelanggan puas hati. Jadi mungkin memakan masa mengikut kerja yang dilakukan oleh mereka. Tapi bagi service tukar tayar kereta saya.. saya sangat puas hati.

Kedai Tayar Apal SP

Kadai Tayar Apal SP ni lokasi nya di A-126 Jln 1-B Kaw. Perusahaan MIEL Sg Lalang, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia. Jam operasional kedai dari jam 9.30 pagi sampai jam 6 petang (hari ahad mereka tutup).

Kedai Tayar Near Me - Kedai Tayar Apal SP
sumber imej: Kedai Tayar Apal SP

Rating kedai tayar Sungai Petani ni di angka 4,6 dengan 129 ulasan. Jom tengok beberapa review dari customer:

  • Fulkhairi: harga murah,pekerja dan boss very friendly…servis tip top.
  • Mad Shah: Tayar murah servis terbaik..special price for grab driver.
  • Mohd Amirul: Kalau boleh bagi 9 bintang. Layanan baik. Owner Dr Rusli siap jamu minum/makan pd customer. Call sentiasa dijawab. Kalau bawa anak2 ada tempat aircond dgn toys. Harga berpatutan. Staf pun membantu. Milik bumiputera. Moga terus sukses.

Best Fortune Auto Centre (HQ)

Lokasi kedai tayar ni di 214, Jalan Perdana 3/1, Bandar Perdana, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia. Kedai tayar ni buka dari jam 9.30 pagi sampai jam 7 petang. Selain tayar, di kedai ni juga sedia bateri kereta dan service kereta.

Baca Juga  Kriss 110 Disc Brake
Kedai tayar Sungai Petani - Best Fortune Auto Centre
sumber imej: Best Fortune Auto Centre

Jom lihat beberapa review dari pelanggan yang boleh menjadi rujukan apabila anda sedang mencari kedai tayar di Sungai petani:

  • Irfan Wafiq: Pekerja friendly, boleh buat pembayaran secara transfer, kad dan cash, mantap.
  • Idzham Shamsudin: Many choices of rim & tyre to choose.. Tip top service.
  • Mohd Adlan: Love their service. Changed tyres and also do balancing, alignment and it was done very well and I can see that the people here do not give u fake advise like u have to change this and that and your tyre needs this changed. If u need best advise and service ask for Wan he will assist u in any ways necessary on your tyres. I had a blown up tyre near my home and called him and he arranged someone to assist immediately when he opened the shop. The outcall was also very cheap compared to some tyre or any car workshop who have to make outside job. Highly recommended for your tyre needs. Will always do my tyres and balancing or alignment here.

Terima kasih sudah berkenan berkunjung ke blog Custom Feast, semoga tulisan kami tentang Kedai Tayar Sungai Petani dapat menambah informasi seputar dunia otomotif dan komunitas otomotif. Jika ada kritik atau saran bisa menghubungi kami melalui kontak yang tersedia di website ini. Untuk layanan kerjasama juga kami terima, kami terbuka untuk kalian semua.

kontak custom feast

Ikuti beberapa akun sosial media kami:

Similar Posts