Ams Bateri 24 JAM - Kedai Bateri Kereta Kulim Termurah
|

Kedai Bateri Kereta Kulim

Adakah anda memerlukan bateri kenderaan? Perlukan servis jual beli bateri kereta di Kulim? semak artikel kedai bateri kereta Kulim ni hingga akhir. Bagi pemilik kenderaan di sekitar Kulim dan kawasan sekitarnya, mencari bateri yang berkualiti dan berdaya tahan adalah seperti mencari harta karun.

Kedai bateri kereta Kulim menjadi destinasi utama untuk mencari bateri berkualiti tinggi yang sesuai untuk pelbagai jenis kenderaan, dari kereta harian hingga trak komersial. Dengan reputasi yang kukuh dalam menyediakan produk berkualiti dan perkhidmatan yang mesra pengguna. Semak sernai kedai bateri kereta terbaik di Kulim yang kami temui. Pelajari juga: Kedai Bateri Kereta Near Me.

Kedai Bateri Kereta Kulim

Macam dalam artikel yang lepas, customfeast kumpul info kedai bateri yang dijumpai guna Google Maps. Dari nama kedai, alamat, nombor telefon, sampai ulasan pelanggan, semua ada kat sini. Mari kita tengok-tengok dulu, cari kedai bateri kereta yang paling dekat nak senang nak check tempat tu.

Syarikat Chuan Lee Battery

Lokasi kedai bateri ni ada di 16, Jalan Raya, Kulim, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia. Jam buka kedai dari jam 9 pagi sampai jam 8.30 petang. Untuk menghubungi kedai bateri kereta ini, anda boleh menyemak nombor dalam penerangan Peta Google.

kedai bateri kereta kulim - Syarikat Chuan Lee Battery
sumber imej: Syarikat Chuan Lee Battery

Kedai bateri kereta ni kat Kulim tu memang tak ramai orang review dan rating pun tak terlalu cemerlang, tapi kalau korang dekat dengan tempat diorang, cuba je lah. Lagipun, tak rugi nak mencuba kan?

Bateriku.com Pitstop Kulim

Kedai bateri kereta Kulim satu ni ada di 702, 15, Lorong Kemuning 1, Bukit Kulim, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia. Kalau korang nak cari kedai bateri kereta yang buka sampai lewat malam, tempat ni memang sesuai. Dia buka sampai pukul 12 petang tau.

Baca Juga  Allianz Malaysia Berhad
Bateriku.com Pitstop Kulim - Kedai Bateri Kulim
sumber imej: Bateriku.com Pitstop Kulim

Jam buka kedai dari jam 7 pagi dan tutup jam 12 petang. Kedai bateri ni memiliki rating 4,6 dengan 50 ulasan. Ni lah beberapa komen dari orang yang dah guna yang korang boleh baca:

  • Muhammad Yazid Kusairi: Alhamdulilah. Servis terbaik dr Team dr Kulim. Amat rekomended.
  • Rosaimi Ishak: Service sampai pintu pagar rumah.
  • Khasminder Singh: Nissan SC was unable to detect why my Auto-Hold function wasn’t functioning. They recommended to replace the car battery of my X-Trail. Dee assisted me to suggest and fix the right battery (Amaron) for my vehicle and voila! The auto-hold functions! Great service. Highly recommended.

Kedai bateri Kulim ni memang best, dorang offer home service (delivery service) tau! Ada orang review cakap dorang sampai depan pagar rumah je untuk servis.

Kulim Century Battery

Kedai bateri ni tak hanya tutup hingga petang, kedai ni punya layanan 24 jam. Kedai Kulim Century Battery ni ada di 141, Lorong Putra 9, Pusat Perniagaan Putra, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia. Rating kedai di angka 4,2 dengan 21 ulasan.

Kedai Bateri Kulim Buka 24 jam - Kulim Century Battery
sumber imej: Kulim Century Battery

Selain buka 24 jam, kedai ni juga punya layanan antar. Nak tahu camne kedai ni beroperasi? Meh tengok komen-komen orang yang penah guna kedai ni:

  • Muhammad haidir bin supian: terbaik kedai ni, dia explain dengan bagi solution sekali. selamat tak terus tukar battery. masalah starter rupanya. recommended sangat.
  • Amir Nazirul Mubin Esa: superb and fast services. He is knowledgable about Honda Civic FC. 5 stars for him!
  • Mimie Husna: sangat cepat pantas penerangan yang jelas.

Elito Battery Trading

Alamat kedai Elito Battery Trading di 287E Jalan Tunku Asaad, Taman, Kulim, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia. Kedai ni buka hari senin hingga sabtu dari jam 10 pagi sampai jam 6 petang. Elito Battery ni adalah Amaron Battery Dealer di Kulim.

Baca Juga  Toko Aki Jakarta Utara
Kedai Bateri Kereta Near Me - Elito Battery Trading
sumber imej: Elito Battery Trading

Jom semak ulasan dari pelanggan Elito Battery Trading:

  • Gbiz: Kedai bateri kereta area kulim ini respon cepat dan ada servis hantar pasang bateri kereta sampai pukul 9malam. Elok la boleh order kot wassap ja. Bereh.
  • Noor Syakirah Ramlee: Terbaik….servis laju

Ams Bateri 24 JAM

Kedai Bateri 24 Jam di Kulim bernama AMS Bateri ni ada di 143A, Persiaran 3, Kulim Avenue, 09000 Kulim, Kedah, Malaysia. Rating di google maps bintang 5, tapi belum banyak ulasan, sudah ada 3 ulasan dari pelanggan.

Ams Bateri 24 JAM - Kedai Bateri Kereta Kulim Termurah
Sumber imej: Ams Bateri 24 JAM

Terima kasih sudah berkenan berkunjung ke blog Custom Feast, semoga tulisan kami tentang Kedai Bateri Kereta Kulim dapat menambah informasi seputar dunia otomotif dan komunitas otomotif. Jika ada kritik atau saran bisa menghubungi kami melalui kontak yang tersedia di website ini. Untuk layanan kerjasama juga kami terima, kami terbuka untuk kalian semua.

kontak custom feast

Ikuti beberapa akun sosial media kami:

Similar Posts