Kereta Sewa Petaling Jaya - Lee Luxury Global

Kereta Sewa Petaling Jaya

Selamat datang kembali, di blog Custom Feast! Hari ini kita akan merampok dunia kereta sewa di Petaling Jaya, di mana petualangan memulai mesin dan kebebasan berada di ujung jari Anda. Dari perjalanan santai di sepanjang pantai hingga mengejar matahari terbenam di tengah kota, kereta sewa Petaling Jaya tidak hanya menyediakan kendaraan; mereka menghadirkan pengalaman tak terlupakan di setiap tikungan jalan.

Sambil duduk nyaman di kursi kulit yang empuk, kita akan membahas tempat-tempat seru yang dapat dijangkau dengan kecepatan dan kenyamanan. Jadi, siapkan sabuk pengaman dan bersiaplah untuk perjalanan tak terlupakan di Petaling Jaya!

kontak custom feast

Kereta Sewa Petaling Jaya

Sewa kenderaan di Petilang Jaya? Jom kita bincangkan perkara-perkara penting sebelum membuat keputusan! Pertama-tama, pastikan anda memeriksa keadaan kenderaan dengan teliti sebelum mengambil alih.

Periksa minyak, brek, dan tayar untuk mengelakkan sebarang masalah di tengah jalan. Jangan lupa untuk membaca terma dan syarat sewa dengan teliti – ada yang mungkin mempunyai had perbatasan atau caj tambahan yang tersembunyi. Selain itu, ambil perhatian kepada tempoh sewa – pilihlah tempoh yang sesuai dengan rancangan perjalanan anda.

Jika anda merancang untuk menjelajah lebih jauh, pastikan kenderaan mempunyai penutupan insurans yang mencukupi. Terakhir tetapi tidak kurang penting, pastikan lesen memandu anda masih sah dan mematuhi semua syarat yang ditetapkan oleh syarikat sewaan.

Dengan memperhatikan perkara-perkara ini, anda boleh memastikan pengalaman menyewa kenderaan di Petilang Jaya berjalan lancar dan tanpa sebarang masalah!

Senarai Kereta Sewa Petaling Jaya

Jika korang nak cari kereta sewa yang padu, aku dah scout beberapa tempat melalui Peta Google nih. Jangan malu-malu, pergi check satu-satu tempat tu untuk dapatkan info lebih lanjut pasal sewa kereta kat Petilang Jaya. Trust me, benda ni boleh save korang dari masalah bila nak road trip!

Baca Juga  Kedai Tayar Melaka

Kereta Sewa Klezcar Petaling Jaya PJS5

Lokasi Klezcar Petaling Jaya di Surau Ukhuwwah, Jalan PJS 5/3, Taman Desaria, 46150 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia. Semasa kami menulis artikel ini, terdapat 46 ulasan dengan penarafan lima bintang. Klezcar Petaling Jaya PJS5 dibuka dari jam 8 pagi hingga 9 malam. Untuk menghubungi kereta sewa di Petilang Jaya, anda boleh menghubungi nombor di Peta Google.

Kereta Sewa Klezcar Petaling Jaya PJS5
imej from google maps: Kereta Sewa Klezcar Petaling Jaya PJS5

Daripada beberapa ulasan yang ditulis oleh pengguna, beberapa ulasan boleh dibaca di sini:

  • Khamarul Al-Hashim: Assalamualaikum.. Terima kasih banyak-banyak kepada Ust Lutfi dan Ust Ibrahim atas urusan sewa kereta. Servis terbaik, pantas dan mudah. Kereta dalam keadaan terbaik. InshaAllah, saya akan berurusan lagi di masa akan datang.
  • Zulaikha hanapi: Alhamdulillah semua perjanjian ditepati dan semua berjalan dengan lancar. Mudah berurusan dan tidak perlu menunggu lama untuk feedback.
  • Muhammad fatah: Syukur dan 4 Kali ditempat yg sama sewa kereta..bagi saya sangat berbaloi dengan harga yg ditawarkan dan servis yg pantas & memudahkan ! Sangat sangat puas hati & recommend.

Kereta Sewa SUV MPV Petaling Jaya

Bagi anda yang perlu menyewa kereta yang dibuka hingga ke petang, boleh datang ke sini. Ia dibuka dari jam 8 pagi hingga 11 malam, sesuai untuk anda yang perlu menyewa kereta pada waktu malam. Lokasi nya di Jalan 17/2, Seksyen 17, 46400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Kereta Sewa SUV MPV Petaling Jaya
imej source: Kereta Sewa SUV MPV Petaling Jaya

Rating kereta sewa ni layak dapat lima bintang! Walaupun ulasan masih tak banyak, tapi waktu tulis artikel ni dah ada 7 ulasan yang boleh jadi panduan korang. Jom kita tengok sikit apa kata pengguna-pengguna yang dah cuba servis sewa kereta ni!

  • Mohd nashriq: Kereta baru,senang berurusan.. will repeat.. thumbs up.
  • Mendam Berahi: Sangat disarankan. Pihak pengurusan yang baik hati.
Baca Juga  Kedai Bateri Dengkil

Kereta Sewa Petaling Jaya – Lee Luxury Global

Kereta sewa ni nampak macam masih baru. Hanya ada 1 ulasan dengan penarafan lima bintang. Kelebihan kereta sewa ini ialah ia dibuka 24 jam, sesuai untuk Anda yang mencari informasi kereta sewa Petaling Jaya buka 24 jam. Alamat nya di B-G, 2, Pusat perniagaan metro 2B/3, Kampung Medan, 46150 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Kereta Sewa Petaling Jaya - Lee Luxury Global
imej source: google maps Kereta Sewa Petaling Jaya – Lee Luxury Global

Satu ulasan ditulis oleh pemilik akaun bernama Ezan fieza: Kereta sewa mewah paling padu & terbaik. Service mantap sata kasi 10/10 padu.

SIX SR – Kereta Sewa Petaling Jaya

Alamat SIX SR ada di Kediaman kastam wpkl, Ss 6, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia. Kelebihan kereta sewa ini ialah ia dibuka 24 jam, sesuai untuk anda yang perlu menyewa kereta secara tiba-tiba.

SIX SR - KERETA SEWA PETALING JAYA
imej source: google maps SIX SR – KERETA SEWA PETALING JAYA

Apabila kami menulis artikel ini, tempat sewa kereta ini mempunyai penarafan lima bintang dengan 4 ulasan. Berikut ialah beberapa ulasan pada Peta Google mereka:

  • Nur Anis: Alhamdulillah sy sgt bersenang hati berurusan dgn company six SR car rent.. very good service.. this is 2nd time I rent car with her.
  • Izyan Filzah: Dah 2 kali guna perkhidmatan sewa kereta SIX SR ni and Alhamdulillah proses dia semua mudah, and kereta yang saya selalu sewa Axia yang terbaru, semua dalam keadaan yang tiptop.

FAQ Kereta Sewa Petilang Jaya

Di bawah adalah beberapa soalan lazim mengenai penyewaan kereta. Sila baca, mungkin soalan ini adalah maklumat yang anda perlukan

Berapa kos sewa kereta di Petilang Jaya?

Kos sewa kereta di Petilang Jaya bergantung pada jenis kereta dan tempoh sewa. Harga bermula dari RM90 sehari.

Baca Juga  Kedai Bateri Kereta Kluang

Adakah insurans termasuk dalam harga sewa kereta?

Ya, insurans asas termasuk dalam harga sewa kereta. Walau bagaimanapun, pelan insurans tambahan boleh ditambah dengan caj ekstra. Ketahui lebih lanjut tentang insurans di sini: Semak Insurans Kereta

Bolehkah saya menambah pemandu tambahan untuk kereta sewa?

Ya, anda boleh menambah pemandu tambahan dengan bayaran tambahan. Pastikan mereka mempunyai lesen memandu yang sah.

Bagaimana cara untuk membuat tempahan kereta sewa di Petilang Jaya?

Anda boleh membuat tempahan secara atas talian melalui laman web kami atau menghubungi talian hot-line kami untuk bantuan lebih lanjut.

Adakah terdapat caj pembatalan jika saya perlu membatalkan tempahan kereta?

Ya, terdapat caj pembatalan bergantung pada tempoh notis pembatalan anda. Sila semak terma dan syarat kami atau hubungi kami untuk butiran lanjut.

Terima kasih sudah berkenan berkunjung ke blog Custom Feast, semoga tulisan kami tentang Kereta Sewa Petaling Jaya dapat menambah informasi seputar dunia otomotif dan komunitas otomotif. Jika ada kritik atau saran bisa menghubungi kami melalui kontak yang tersedia di website ini. Untuk layanan kerjasama juga kami terima, kami terbuka untuk kalian semua.

Ikuti beberapa akun sosial media kami:

Similar Posts