SKZ Legacy Car Rental - Kereta Sewa Bandaraya Ipoh

Kereta Sewa Ipoh

Hari ni, kita nak cakap pasal satu perkara yang memang wajib korang tahu – Kereta Sewa Ipoh! Kalau korang planning nak explore bandaraya indah ni, tapi tak nak risau pasal transportation, jangan risau sebab Kereta Sewa Ipoh ada untuk menyelamatkan korang.

Ipoh bukan saja terkenal dengan kopitiam dan makanan sedap, tapi jalanannya pun seronok nak explore. Dengan Kereta Sewa Ipoh, korang boleh keliling bandar dengan gaya tanpa perlu fikir pasal parking atau naik teksi. So, jom kita explore Ipoh dengan Kereta Sewa dan make your trip extra memorable!

kontak custom feast

Kereta Sewa Ipoh

Ala, macam biasa lah, geng Custom Feast ni memang suka chill sambil explore laman web dan blog untuk cari info terkini. So, tadi kami tengah buat research untuk article pasal kereta sewa Ipoh ni, bukan main lagi surf laman web.

Tapi tak cukup dengan tu, kitorang pun gatai-gatai lagi la nak check Google Maps, cari senarai kereta sewa best-best kat Ipoh, Malaysia. Well, biar serba santai, tapi info kitorang kongsi nanti, korang boleh terus plan road trip korang tanpa pening kepala!

Seranai Kereta Sewa Ipoh

Banyak gila kereta sewa kat sini, tapi kalau nak cari yang betul-betul best, memang boleh pening kepala. Jangan risau, kami dah siapkan senarai Kereta Sewa Ipoh untuk korang. Mudah-mudahan, takyah lagi korang nak fikir panjang mana satu yang patut dipilih. So, chill je dan check out senarai kami!

Kereta Sewa Ipoh Perak

Kereta sewa bernama “Kereta Sewa Ipoh Perak” ini terletak di DWJ @ Meru, No 42-A1, Jalan Meru Bestari D1, Kompleks Perdagangan, 30020 Ipoh, Perak, Malaysia. Kereta sewa ini dibuka setiap hari, dari jam 9 pagi hingga 10 malam.

Kereta Sewa Ipoh Perak
imej source: google maps “Kereta Sewa Ipoh Perak”

Jika anda melihat Peta Google, ratingnya sangat bagus, ia mendapat 4.8 dengan 123 ulasan. Nak tahu apa kata orang yang dah cuba? Mari baca beberapa jawapan orang ini, semoga mereka akan menjadi panduan anda:

  • Mohd Azlan Isha: Terbaik mudah dn staff memberi layanan yg terbaik lpas ni nk try alpat ke velfire ke.
  • Nurulhuda Razali: Alhamdulillah dpt blk kg dgn kereta sewa dr Klezcar. Booking hanya melalui wasap. Sgt smooth. Agent jgk sgt2 membantu. In shaa Allah ade rezeki boleh menyewa lg.. Ohh, klu boleh tukar wiper kot. Sbb mcm dh kesat sikit… hehehe
  • Rizal Unifi: Kereta sewa Velfire bersih dan tiada masalah sepanjang pemanduan. Senang berurusan. Pasti akan jadi pilihan untuk sewa lagi, terima kasih.
Baca Juga  Kedai Bateri Kereta Kuala Lumpur

Kereta Sewa Ipoh Ampang

Terdapat tempat sewa kereta dengan nama “Kereta Rental Ipoh Ampang” di Google Maps. Anda boleh mencarinya dengan menaip “Kereta Api Sewa Ipoh Ampang” atau mencari dengan kod: H4GJ+97 Ipoh, Perak, Malaysia.

Kereta Sewa Ipoh Ampang - Kereta Proton Persona
imej source: google maps “Kereta Sewa Ipoh Ampang”

Semasa saya melepak menulis artikel ini, tempat sewa kereta ini layak mendapat lima bintang! Daripada 6 ulasan yang ditulis, ada beberapa yang anda juga boleh semak untuk menambah maklumat tentang kereta sewa Ipoh ini. Jadi jangan risau, kami memudahkan anda memilih kereta sewa yang sesuai untuk perjalanan anda!

Kereta Sewa Ipoh Garden

Alamat Kereta Sewa Ipoh Garden di 60, Hala Bandar Baru Tambun 15, Bandar Baru Tambun, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia. Penilaian kereta sewa ini ialah 4.9 dengan 20 ulasan.

kereta untuk disewa
kereta untuk disewa, sumber imej: google maps

Berikut adalah beberapa ulasan yang boleh anda baca untuk mengukuhkan maklumat tentang perkhidmatan mereka:

  • Crazyboyz Blankthroat: First time guna awal tahun nie… Kereta Saga yang saya gunakan pada masa itu sangat selesa, kereta masih baru, ruang dalaman wangi dan saya sangat recommend kepada yang mencari kereta sewa di kawasan ipoh….. Owner juga cepat bagi feedback dan baik….
  • Heart’z Channel: Servis yg disediakan sangat memuaskan, owner senang berurusan, sangat recommend pd yg nk kn kereta sewa yg selesa, harga berpatutan, mantap.
  • Royale Ice: Saya dah banyak kali guna kereta sewa Ipoh Garden, management service terbaek di Ipoh. Kereta bersih, dalam keadaan yang baik dan yg paling penting harga paling berpatutan.

Ain Car Rental

Lokasi Air Car Rental adalah di KAMPUNG PALOH, Jalan Paloh, 30200 Ipoh, Perak, Malaysia. Sekiranya anda memerlukan kereta untuk disewa di sekitar Ipoh, anda boleh menghubungi Ain Car Rental.

Baca Juga  Kedai Bateri Kereta Bangi
Ain Car Rental Ipoh
Imej source: google maps Ain Car Rental

Kereta sewa dibuka lewat di Ipoh, waktu operasi dari 7 pagi hingga 11 malam. Untuk menyewa kereta, sila hubungi nombor yang disenaraikan dalam lajur penerangan Peta Google mereka. Di bawah adalah beberapa ulasan daripada pengguna yang pernah menyewa kereta di Ain Rent Car:

  • V. N. : Sewa kereta selama 2 hari. Mudah sahaja komunikasinya pantas dan harganya berpatutan. Pengurus fasih berbahasa Inggeris yang sempurna dan menterjemah perjanjian untuk saya. Perjanjian itu adalah standard dan adil, pada asasnya hanya membuat anda bertanggungjawab atas kerosakan pada kenderaan. Saya mengesyorkan sesiapa yang datang ke Ipoh untuk menyewa daripada mereka.
  • Dmz Phone: Perkhidmatan yang baik dan mesra. Kereta bersih.
  • Nurul Amirah: Kereta yang disediakan semuanya bersih dan selesa untuk disewa. Owner pun senang cakap, fast respon.

SKZ Legacy Car Rental – Kereta Sewa Bandaraya Ipoh

Kereta sewa dengan penarafan 4.9 dan 63 ulasan ini dipanggil SKZ Legacy Car Rental alamatnya di 52, Jalan Kamaruddin Isa, Taman Fair Park, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia. Kereta Sewa SKZ Legacy dibuka setiap hari, dibuka dari jam 7 pagi hingga 9 malam. Untuk menyewa kereta di SKZ Legacy Car Rental, sila hubungi nombor di Peta Google mereka.

SKZ Legacy Car Rental - Kereta Sewa Bandaraya Ipoh

Daripada 63 ulasan yang ditulis oleh pengguna di Peta Google, berikut adalah beberapa yang boleh anda baca:

  • Nur Hidayah: Have a good experience in renting car with SKZ last week. Quite last minute book tp still dapat process and ada kereta. Dapat axia baru. And process amik dan pulang kereta pun senang. Insyallah, klo turun ipoh and perlukan kereta sewa, akan pilih SKZ lagacy lagi.
  • Ai Wee Thang: BEST! BEST! BEST!. Kereta Alza boleh muat 7 orang, Kalau yg badan besar 6 jer.. Proses pendaftaran mudah. Akan sewa lagi, kalau keadaan mengizinkan.
  • Muhamad Irfan: senang untuk berunding dan berkerjasama dengan pemilik kereta sewa ini, sangat trusted dan jujur dalam melakukan transaksi. terima kasih atas perkhidamatan yang diberikan.
Baca Juga  Kedai Bateri Kereta Kemaman

FAQ Kereta Sewa Ipoh

Di bawah adalah beberapa soalan yang sering orang tanya apabila menyewa kereta. Semoga Soalan Lazim di bawah dapat membantu anda:

Berapa kos sewa kereta di Ipoh?

Harga sewa kereta di Ipoh bergantung kepada jenis kereta dan tempoh sewaan. Anda boleh semak harga terkini di laman web atau hubungi pihak penyewa untuk maklumat lebih terperinci.

Adakah caj tambahan untuk pemandu muda?

Ya, kebanyakan syarikat sewa kereta membebankan caj tambahan untuk pemandu yang berumur di bawah 25 tahun. Ini biasanya dikira sebagai caj pemandu muda dan boleh diperiksa semasa membuat tempahan.

Bagaimana proses pengambilan dan pengembalian kereta?

Proses pengambilan dan pengembalian kereta di Ipoh adalah mudah. Selepas membuat tempahan, anda akan diberikan arahan untuk mengambil kereta di lokasi yang ditetapkan. Pengembalian kereta juga dilakukan di tempat yang sama.

Apakah dokumen yang diperlukan untuk menyewa kereta?

Biasanya, anda perlu mempunyai lesen memandu sah, kad pengenalan atau pasport, dan kad kredit untuk menyewa kereta. Semak syarat-syarat tertentu dengan syarikat sewa kereta sebelum membuat tempahan.

Adakah perlindungan insurans disediakan bersama sewaan kereta?

Ya, kebanyakan syarikat sewa kereta menyediakan pelbagai pilihan perlindungan insurans. Ini termasuk insurans kenderaan, perlindungan pihak ketiga, dan insurans kehilangan/dobel. Anda disarankan untuk memilih perlindungan yang sesuai dengan keperluan dan bajet anda. Baca juga: Insurans Kendaraan di Malaysia.

Terima kasih sudah berkenan berkunjung ke blog Custom Feast, semoga tulisan kami tentang Kereta Sewa Ipoh dapat menambah informasi seputar dunia otomotif dan komunitas otomotif. Jika ada kritik atau saran bisa menghubungi kami melalui kontak yang tersedia di website ini. Untuk layanan kerjasama juga kami terima, kami terbuka untuk kalian semua.

Ikuti beberapa akun sosial media kami:

Similar Posts