Perkhidmatan Bateri Sin Fatt Lee - Kedai Bateri Termurah di Kuala Terengganu
|

Kedai Bateri Kuala Terengganu

Adakah anda memerlukan maklumat tentang Kedai Bateri Kuala Terengganu? Anda berada di tempat yang betul, di blog Custom Feast. Kuala Terengganu, sebuah bandar yang memukau dengan gabungan kecantikan alam semula jadi dan keunikan warisan budaya. Jalan-jalan berliku dipenuhi dengan kedai tradisional yang menawarkan juadah lezat dan seni binaan istana yang memukau.

Walau bagaimanapun, dalam beberapa tahun terkini, kelihatan juga terdapat satu lonjakan dalam industri otomotif di sini. Pelbagai pusat servis kereta dan pengedaran dibiayai, merancakkan lagi peredaran kereta di jalan-jalan bandar. Meskipun tetap memelihara keaslian budaya tradisionalnya, Kuala Terengganu terus memajukan diri dalam bidang industri, menjadikan bandar ini tempat yang menarik untuk dinikmati oleh penduduk tempatan dan pelancong.

kontak custom feast

Kedai Bateri Kuala Terengganu

Macam mana kat bandar-bandar lain, semua orang ni memang nak cari kedai bateri. Kedai bateri ni dah jadi satu rutin dalam hidup kita semua. Sebabnya, memang tak ada pengguna kereta atau motor yang tak singgah kedai bateri dalam hidup diorang. Pasti la kena tukar bateri kereta atau motor tu satu masa nanti. Jadi, kami nak kongsikan list kedai bateri kat Kuala Terengganu ni untuk tolong korang cari kedai bateri yang terbaik.

Bateriku.com Pitstop Kuala Terengganu

Alamat kedai Bateriku.com ini ada di 459C, Jln Kamaruddin, Kampung Batu Buruk, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia. Masa operasi diorang dari pukul 7 pagi sampai 12 malam. Kalau korang tengah cari kedai bateri yang buka lepas petang, kedai bateri ni memang sesuai, diorang boleh tolong korang.

Bateriku Pitstop - Kedai Bateri Kereta di Kuala Terengganu
source imej: google maps Bateriku Pitstop

Ada beberapa ulasan dari pengguna yang boleh korang baca kat bawah ni, moga-moga tambah lagi info pasal kedai bateri ni.

  • Rizal Shah: Ganti 2 buah kereta. Wira n mazda dgn perkhidmatan syarikat ini. Setakat ini terbaik. Call je mmg sampai.
  • Nia Azzi: Service dan layanan terbaik. Call je, nnti akan dimaklumkan pukul brp dtg. Bayar harga bateri sahaja. Pantas.
Baca Juga  Honda Beat Malaysia

Kalau korang baca review orang lain, kedai bateri ni memang bagi servis dan pasang bateri sampai tempat korang, macam layanan “Home Service” gitu.

Runner Bateri Kuala Nerus dan Kuala Terengganu

Alamat kedai bateri ni di Jalan kelantan, Kampung Tok Jiring, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia. Kedai bateri ini mempunyai pelbagai perkhidmatan, antaranya: jual bateri kereta, baiki alternator, baiki starter, cas bateri kereta, dan juga tukar minyak hitam.

Kedai Bateri Kereta Near Me - Runner Bateri Kuala Nerus dan Kuala Terengganu
source imej: google maps Runner Bateri

Terdapat beberapa jenama bateri yang terkenal dijual di kedai bateri ini, seperti: Amaron, Maxcell, Bosch, Century, Yuasa, Varta, GP, Yokobatt, Yokohama, dan Motolite. Nak tambah info sikit, ni review dari orang yang pernah singgah kedai bateri Kuala Terengganu ni:

  • Aidi Azhar: Semalam bateri kong dekat Petronas Wakaf Bharu.. Call jam 8.15 pm.. 8.50pm dah siap semua termasuk checking.. service mesra, pantas. Harga terbaik.
  • Hudaa: service dia laju and puas hati , hrini deal hrini jugak settle.
  • Pemburu Bayang: Sangat2 berpuas hati dgn service yg diberikan..penerangan yg detail dan harga pun berpatutan.. next time repeat lagi.

Perkhidmatan Bateri Sin Fatt Lee – Kedai Bateri Termurah di Kuala Terengganu

Kedai bateri Kuala Terengganu “Sin Fatt Lee” ada di 61, Jalan Hiliran, 20300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia. Kedai bateri ini dibuka setiap hari, dari jam 9 pagi hingga 6 petang. Lebih daripada 300 ulasan ditulis di Peta Google tentang perkhidmatan kedai bateri ini.

Perkhidmatan Bateri Sin Fatt Lee - Kedai Bateri Termurah di Kuala Terengganu
source imej: google maps Kedai Bateri Sin Fatt Lee

Lepas je melawat kedai bateri ni, ramai orang share pengalaman depa yang best.

  • Ahmad Firdaus: Servis tiptop. harga pun berpatutan,┬árecommended sangattttt !!
  • Sukeri Embong: Terbaik service…jom dapatkn diskaun 10% utk jename bosch sementara masih promosi.
  • Ms Lee Cihui: Bateri sgt ok.. harga pun cun.. dah banyak kali repeat beli bateri kat sini .. repair dan servis pun ada buat.
Baca Juga  Toko Aki Depok

Masih ada lagi kedai bateri Kuala Terengganu yang belum kami senaraikan di sini. Jangan risau, pasukan kami akan selalu update artikel ni. Kalau korang tahu kedai bateri best kat Kuala Terengganu, jangan segan-segan lah contact kami. Bagitahu, supaya kami boleh tambah info kedai bateri tu dalam senarai ni.

Terima kasih sudah berkenan berkunjung ke blog Custom Feast, semoga tulisan kami tentang Kedai Bateri Kuala Terengganu dapat menambah informasi seputar dunia otomotif dan komunitas otomotif. Jika ada kritik atau saran bisa menghubungi kami melalui kontak yang tersedia di website ini. Untuk layanan kerjasama juga kami terima, kami terbuka untuk kalian semua.

Ikuti beberapa akun sosial media kami:

Similar Posts