Kereta Sewa Shah Alam - Sf Car Rental Agency
|

Kereta Sewa Shah Alam

Selamat datang ke Shah Alam, bandar yang dinamik dan penuh kehidupan! Bagi mereka yang mencari cara paling selesa dan fleksibel untuk menjelajahi keindahan Shah Alam, kereta sewa Shah Alam adalah pilihan terbaik. Dengan pelbagai pilihan kereta yang sesuai untuk setiap keperluan dan bajet, pengalaman memandu di sekitar bandar ini menjadi lebih menyeronokkan dan mudah.

Dari keindahan Taman Botani Shah Alam hingga ke pusat membeli-belah yang popular, memiliki kereta sewa membolehkan anda menikmati setiap sudut bandar ini tanpa sebarang kekangan waktu. Jadi, mari kita sambut keselesaan dan kebebasan bersama kereta sewa Shah Alam, menjadikan pengembaraan anda di bandar ini lebih berkesan dan memuaskan!

kontak custom feast

Kereta Sewa Shah Alam

Kat Shah Alam ni, memang banyak tempat sewa kereta yang boleh pilih. Kami ni, dah scout satu-satu tempat sewa kereta, cari yang terbaik. Kumpul info penting macam nama kedai, alamat, dan review dari orang yang dah guna servis diorang. So, senang lah korang nak decide mana tempat sewa kereta yang paling kena dengan citarasa!

Kereta Sewa Shah Alam Seksyen 7

Lokasi sewa kereta di Shah Alam ini ada di Selaman Bizpark, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia. Di Seksyen 7 ni ada beberapa kereta seperti Axia, MYVI, Alza, Van Hiace.

Kereta Sewa Shah Alam Seksyen 7
sumber imej: google maps Seksyen 7

Terdapat maklumat penting yang ditulis di blog mereka, kami telah membenamkannya di bawah:

Kereta Sewa Murah Shah Alam disediakan untuk kegunaan student uitm, student unisel shah alam, student MSU shah alam, student PTPL shah alam, student Politeknik shah alam customer yg mengalami kerosakan kereta, kegunaan keluarga dan syarikat-syarikat.

Kereta Sewa Shah Alam – Sf Car Rental Agency

Alamat kereta sewa ni ada di Jalan Kristal Tiga 7/76c, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia. Tempoh sewaan di SF Car Rental Agency ni bisa harian, mingguan, bulanan, hingga tahunan.

Baca Juga  Lesen Memandu
Kereta Sewa Shah Alam - Sf Car Rental Agency
source imej: google maps Sf Car Rental Agency

Untuk harga sewa kereta yang terperinci, anda boleh menghubungi nombor yang tertera di laman web mereka (pautan laman web ada di Peta Google). Kat bawah ni ada feedback dari pengguna yang boleh bagi info ekstra untuk korang.

  • Zul Ashraf: kereta sewa shah alam murah. harga sangat berpatutan. servis kepada pelanggam sangat memuaskan. respon yang pantas. tiada sebarang masalah ke atas kenderaan yang disewa.
  • Fahmi: Alhamdulillah.. Kereta Semua baik.Boleh jalan jauh ke luar Negeri.. Service Memang Tiptop & Harga Juga Murahh.. Kami Berpuas Hati Dengan Service Kereta Sni.

Juan Empire Car Rental

Kereta Sewa di Shah Alam ni lokasi di AAG 5, Pusat komersial, Blok C, Jalan Plumbum Aa 7/Aa, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia. Ketika kita menulis artikel ni, kereta sewa ni dah dapat rating 4.9 dengan 64 ulasan. Mantap gila, kan?

Juan Empire Car Rental Shah Alam
source imej: google maps Juan Empire Car Rental

Jom baca sikit review di bawah ni, moga-moga berguna!

  • Nurul Aliah: Servis terbaik. Urusan pengambilan dan pemulangan kereta sewa mudah dan cepat. Runner mesra pelanggan. Boleh repeat akan datang. Terima kasih.
  • Mohid Tasip: Servis Bagus, lokasi senang dicari staff mesra pelanggan,Kalau ada servis hantar dan ambil lagi Bagus… tapi difahami perlukan yang ramai staff.
  • Muhammad Firdaus: So far kedaii ni terbaik laa smue deal dibuat dgn smooth skali hehehe kreta myvi ad 5 unit katanya hhehe.

Terima kasih sudah berkenan berkunjung ke blog Custom Feast, semoga tulisan kami tentang Kereta Sewa Shah Alam dapat menambah informasi seputar dunia otomotif dan komunitas otomotif. Jika ada kritik atau saran bisa menghubungi kami melalui kontak yang tersedia di website ini. Untuk layanan kerjasama juga kami terima, kami terbuka untuk kalian semua.

Baca Juga  Kedai Bateri Kereta Kulim

Ikuti beberapa akun sosial media kami:

Similar Posts