Ming Huat Auto Aircond Service - Service Aircond Kereta Penang
|

Kedai Aircond Kereta Penang

Dalam cuaca tropika yang panas, aircond kereta adalah salah satu keperluan utama bagi penduduk di Penang. Dengan populasi yang semakin meningkat, permintaan untuk perkhidmatan pemasangan, penyelenggaraan, dan penyelenggaraan semula aircond kereta juga berkembang pesat. Oleh itu, dalam artikel ini, kita akan meneroka senarai kedai aircond kereta Penang yang terkenal dan boleh dipercayai.

Dari bengkel-bengkel kecil hingga pusat servis yang besar, kita akan mengenalpasti pelbagai pilihan yang tersedia untuk memenuhi keperluan pemilik kereta di Penang dalam menjaga keselesaan mereka semasa memandu. Adakah anda sedang mencari maklumat tentang servis Aircond kereta terdekat? semak artikel berikut: Bengkel Aircond Kereta Near Me.

Kedai Aircond Kereta Penang

Kalau korang ada masalah dengan aircond kereta kat sekitar Penang, cuba check kedai-kedai yang membaiki aircond kereta yang kami senaraikan ni. Tengok satu-satu bengkel yang dekat dengan tempat korang, pastu tengok feedback dari pengguna sebelum ni. Jom, tengok betul-betul cari kedai baiki AC kereta yang power.

Seranai Kedai Aircond Kereta Penang

Jika anda mencari kedai aircond kereta terbaik di Penang, pastikan untuk merujuk kepada “Seranai Kedai Aircond Kereta Penang”. Di sini, anda boleh menemui kedai-kedai yang terkenal dengan reputasi yang baik dalam menyediakan perkhidmatan yang berkualiti untuk sistem penyejukan kereta anda. Untuk mendapatkan yang terbaik, cuba dapatkan ulasan dari rakan-rakan atau keluarga yang telah menggunakan perkhidmatan mereka sebelum ini.

Selain itu, pastikan kedai tersebut mempunyai kakitangan yang berpengalaman dan menggunakan peralatan yang berkualiti untuk memastikan penyejukan kereta anda berfungsi dengan baik dalam cuaca Panas Penang yang terkenal.

Chiew Auto Air-Cond Service

Kedai aircond di Penang ini ada di 9, Ground Floor, Hilir Paya Terubong Satu, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia. Jika anda sedang mencari kedai aircond near me di Penang, kedai Chiew ni buka dari jam 9 pagi sampai jam 7 petang. Kedai aircond kereta di Penang ni rating nya 4,3 dengan 34 ulasan.

Baca Juga  Demak Skyline GT
Chiew Auto Air-Cond Service - Kedai Aircond Kereta Penang
sumber imej: Chiew Auto Air-Cond Service

Jom tengok beberapa review dari pengguna yang pernah datang ke kedai ini:

  • Andre Saidin: Boss very friendly and helpful… My aircond problem settle in few hour. Reasonable price too.
  • Yoke-Chai Tan: Did a good job troubleshooting and fix my car air cond. Trustworthy and competent. I recommend this place!!
  • Lysandra Koon: Great owner. He helped me out with my car issues. Thank you!

Hwa Auto Air-Cond Service Centre

Lokasi kedai aircond kereta ni ada di 3-F,Lorong Delima Satu, Jln Masjid Negeri, 11700 Gelugor, Penang, Malaysia. Jam operasional kedai dari jam 10 pagi sampai jam 5 petang. Kedai aircond kereta ni rating nya 5 bintang dengan 101 ulasan.

Hwa Auto Air-Cond Service Centre - Kedai Aircond Kereta Penang
sumber imej: Hwa Auto Air-Cond Service Centre

Jom semak ulasan dari pelanggan Hwa Auto Aircond Service Centre:

  • Mofinela Nelson: Lokasi berhampiran US Pizza. Seperti review positif pelanggan2 sebelum ini, owner bengkel memang mesra dan akan beri detail kerosakan yang dihadapi.. orang luar penang seperti saya mmg bertuah jumpa bengkel spt ini dikala kereta ada masalah aircond.
  • Runner Penang: Highly Recommended, hampa siap boleh tggu tengok Uncle bukak & Pasang ,Benda yg kena tukaq & x perlu tukaq Dia bgtau terus terang. Kebanyakan kedai lain aku pi rosak lain,tukaq benda lain. Harga munasabah,Baru ni tukaq Cooling Coil Bezza siap Upah 650..Ada kedai aku pi tanya nak 800++
  • Mohd Fikri: Sangat2 membantu Dan penerangan yang terperinci Dan harga yang berpatutan.

TEE CAR AIR COND SERVICE CENTRE

Kedai Tee Car Aircond Service Centre ni ada di 794, Jalan Tok Kangar, Kawasan Perindustrian Ringan Prai 4, 14000 Simpang Ampat, Pulau Pinang, Malaysia. Jam operasional kedai aircond kereta ni dari jam 11.30 pagi sampai jam 07.30 petang.

Baca Juga  Kedai Bateri Kereta Kluang
TEE CAR AIR COND SERVICE CENTRE - Service Aircond Kereta Penang
sumber imej: TEE CAR AIR COND SERVICE CENTRE

Kedai aircond kereta Tee Car Aircond ni punya rating 4,8 dengan 76 ulasan dari pelanggan. Jom semak beberapa ulasan dari pelanggan Tee Car Aircond Service Centre ni:

  • Yat: tukar blower motor honda city.. harga bersesuaian.. 1jam setel kereta siap.
  • Mohammad Afiq: Selepas membaca ulasan oleh orang lain berkenaan bengkel ini, saya terus mencuba perkhidmatan mereka pada 25 April. Tuan kedai peramah dan sudi tawarkan untuk hantar ke pejabat sementara tunggu kereta diperbaiki. Cepat mendapatkan alat ganti dan kerja sangat memuaskan. Harga boleh dikatakan berdaya saing / berpatutan jika dibandingkan dengan bengkel lain. Boleh membuat bayaran melalui QR Pay, kad kredit dan debit.
  • RS Jerung Biru: Perghh friendly juga dia punya pomen…harga nilai sendiri…. Kita tukaq cooling coil,driver receiver,belting,motor fan,flushing baru rm700…boleh kata semua tukaq kecuali pipe n compressor jer…plus ilmu dia bagitau… barang2 aor dia ajaq.

Ming Huat Auto Aircond Service (depan shell)

Alamat kedai aircond kereta Penang ni ada di Depan Shell, Lorong Mahsuri 7, Bayan Baru, 11900 Bayan Lepas, Penang, Malaysia. Kedai aircond kereta ni buka dari jam 10 pagi sampai jam 6.30 petang, khusus hari ahad mereka tutup.

Ming Huat Auto Aircond Service - Service Aircond Kereta Penang
source imej: Ming Huat Auto Aircond Service

Kedai aricond kereta ni punya rating bintang 4,9 dengan ulasan pelanggan sebanyak 119. Jom semak beberapa ulasan dari pelanggan kedai aircond kereta Ming Huat Auto Aircond Service ni:

  • Munawwar Azim: Mmg expert dlm bidang air conditioning kereta. Sekejap sahaja dh boleh identify dkt mana problem tu & selesaikan issue tersebut. Kos repair pun sgt2 berpatutan. Amat2 recommend utk auto air conditioning problem dkt area Bayan Baru ni.
  • Najib Mac: Antara banyak2 kedai aircond kereta yang aku pernah pergi, tidak syak lagi, inilah kedai repair aircond kereta yang paling power dan paling memuaskan hati. Tauke dia ramah, bagi explanation jujur dan caj harga reasonable.
  • Nina Amira: Owner kedai memang jujur. Dia inform setiap barang yang dia tukar. Beritahu harga sebelum proceed untuk tukar. Harga berpatutan. Servis memang tiptop. Owner friendly dan mahir pasal service aircond. Recommended sangat.
Baca Juga  Honda ADV160

Ada beberapa kedai pasang AC kereta atas sini yang boleh jadi pilihan korang. Kami akan cuba update info kedai AC kereta kat Penang dari masa ke semasa. Pelajari juga artikel: Compressor Aircond Kereta.

Terima kasih sudah berkenan berkunjung ke blog Custom Feast, semoga tulisan kami tentang Kedai Aircond Kereta Penang dapat menambah informasi seputar dunia otomotif dan komunitas otomotif. Jika ada kritik atau saran bisa menghubungi kami melalui kontak yang tersedia di website ini. Untuk layanan kerjasama juga kami terima, kami terbuka untuk kalian semua.

kontak custom feast

Ikuti beberapa akun sosial media kami:

Similar Posts