Kedai Tayar Near Me - Kedai Tayar angah Fahmi Krubong Melaka
|

Kedai Tayar Melaka

Jika anda mencari tempat untuk menyalurkan keperluan tayar kenderaan anda di Melaka, anda berada di tempat yang tepat. Melaka, dengan pelbagai pilihan kedai tayar yang berkualiti, menawarkan pengalaman membeli tayar yang memuaskan. Dari kedai tayar Melaka konvensional hingga kepada kedai tayar yang menawarkan perkhidmatan tambahan seperti penyeimbangan roda dan penjagaan tayar, kedai tayar Melaka pasti memenuhi keperluan anda.

Mari kita meneroka beberapa daripada pilihan terbaik di seranai kedai tayar Melaka untuk memastikan kenderaan anda sentiasa berada dalam keadaan terbaik.

Kedai Tayar Melaka

Kami telah menyusun senarai kedai tayar di Melaka yang boleh anda pilih. Bermula dari kedai tayar terdekat hingga ke kedai tayar termurah dalam artikel ini. Nak cari kedai tayar yang terbaik untuk korang? Teruskan baca, pilih yang banyak dapat pujian dari orang ramai. Kita tengok satu-satu. Cari yang paling kena dengan korang punya keperluan!

1. Kow Thong Tyres and Battery Services

Kedai tayar Melaka ni ada di 72-I, Jln Laksamana Cheng Ho, 75000 Melaka, Malaysia. Jam buka kedai ialah jam 9 pagi sampai jam 5 petang (buka setiap hari). Kedai tayar Kow Thong Tyres and Battery Services ni punya rating 4,8 dengan 39 ulasan pelanggan.

Kow Thong Tyres and Battery Services - Kedai Tayar Melaka
source imej: Kow Thong Tyres and Battery Services

Dari 39 ulasan yang ada, jom semak beberapa ulasan dari pelanggan yang ada di google maps:

  • Emanuel Calvin: Sangat jujur, mesra dan boleh dipercayai. Pasti akan datang berniaga lagi.
  • EnVq: Very good service, highly recommend this place. The uncle and aunty here is also very friendly.
  • Ray Ong: Perkhidmatan yang diberikan sangat mesra dan jujur. Bos hanya mengesyorkan alat ganti yang perlu ditukar dan tidak menolak penjualan alat ganti baru tanpa perlu.

2. Hesser Tyres Melaka

Alamat kedai tayar Hesser Tyres Melaka ni ada di 250B, Jalan Semabok, Taman Sinn Semabok, 75050 Melaka, Malaysia. Hesser Tyres Melaka ni buka dari jam 10 pagi sampai jam 9 petang, kalau korang nak cari kedai tayar yang bukak sampai malam, kedai ni memang sesuai lah untuk korang.

Kedai Tayar Melaka - Hesser Tyres Melaka
source imej: Hesser Tyres Melaka

Di google maps, tertulis kedai ni tutup hari Selasa. Dan kedai ni punya rating 4,9 dengan 34 ulasan. Jom semak beberapa ulasan daripada pelanggan kedai:

  • Hanom Mustaffar: I am so touch with this Brother name Khai young boy and sweet boy too. Things happen dgn kuasa Allah SWT temukan dgn org yg baik2 from abg Toll Truck smpai ke Foreman wpun kedai dah tutup at 8pm tp settle tukar at 12 tengah malam tayar keta pecah tengah highway from Yong Peng nak masuk Pagoh.. Apa2 belaku syukur sgt.. harga pon sgt berpatutan kdg money cannot buy anything. Highly recommended datang la ke Hesser Tyre Melaka ni sgt best 10star hakak bagi! Semoga suksess selalu dan di murahkan rezek Amin.
  • Makan Makan Melaka: Servis pantas, sangat berpuashati. Ada pelbagai saiz & jenis tayar, Harga sangat berpatutan, Support Kedai Anak muda Melayu..
  • Sufyan Hanif: Owner baik dalam menjalankan tugas beliau, sangat menjaga customer baik yg datang kereta murah mahupon mahal. Dan memberikan nasihat terbaik untuk pengguna. Dari segi ketahanan tayar mahupon tempoh hayat tayar. Sangat recommended.
Baca Juga  Kedai Aircond Kereta Kuala Terengganu

3. JEBAT TYRE MELAKA

Kedai JEBAT TYRE MELAKA alamat nya di No 3, Jalan Zapin 1, Taman Paya Rumput, 76450 Melaka, Malaysia. Beberapa jenama tayar terkenal ada di sini, seperti: Pirelli, Corsa, Timsun, Bridgestone, Continental, Dunlop, Michelin dan Maxxis.

Kedai Tayar melaka - JEBAT TYRE MELAKA
source imej: JEBAT TYRE MELAKA

Kedai ni buka dari jam 9 pagi sampai jam 7 petang. Rating kedai Jebat Tyre Melaka ialah 4,5 dengan 164 ulasan. Jom semak ulasan daripada pelanggan kedai tayar Melaka satu ni:

  • Pokok Sena: Banyak jenis tayar utk banyak jenis motor. Korang bole datang. Servis pun cepat.
  • Hasrul Hisham: Alhamdulillah…senang untuk di cari …byk pilihan tayar tuk di plh…tayar pun cantik cantik ..yg penting berpatutan..senang cerita mesra sgt…korang nak tukar tayar nak servis blh dtng kat kedai jebat nie…
  • Ahmad Asraf: So far ok. Harga tayar ada range2 dia tertentu. From China brand to high end brand. Go with your budget. Abang pomen tu helpful sebab aku bagi dia bajet sebiji tayar aku and dia recommend yang sesuai. Cuma abang kaunter, bila aku tanya pasal sport rim dia macam tak membantu sangat dari segi product explanation. Cadangan: mungkin boleh sediakan free gift macam sampul duit raya ke untuk pelanggan yang spend nilai tertentu. Orang kadang dah keluar duit banyak bila dapat sampul duit raya 1 pon dah happy. Overall: Good experience.

4. Kedai Tayar angah Fahmi Krubong Melaka(KHAIRUL TYRE RESOURCES)

Kedai tayar di Melaka ni ada di No 75 Jalan Satu, Taman Satu Krubong, 75260 Krubong, Malacca, Malaysia. Jam buka kedai ni dari jam 9 pagi sampai jam 6.30 petang. Selain tayar, kedai ni juga sedia bateri kereta dan motosikal. Untuk lebih lengkap info kedai bateri, jom semak artikel: Kedai Bateri Kereta Melaka.

Baca Juga  Motosikal NVX
Kedai Tayar Near Me - Kedai Tayar angah Fahmi Krubong Melaka
source imej: Kedai Tayar angah Fahmi Krubong Melaka

Kedai tayar angah Fahmi Krubong ni punya rating 4,7 dengan ulasan pelanggan sebanyak 198. Dari banyak nya ulasan, beberapa ulasan boleh baca di bawah ni, jom semak selengkapnya:

  • Asmawi Yusof: Harga tayar yg amat berpatutan.. Servis ok tp lebih baik buat appointment utk elak kan masa menunggu yg lama.
  • Muhammad Nazrin: Kedai terbaik setakat ni… Staff ramai, Semua staff friendly, Dtg kluar kete je terus bertanya nak servis apa. Niat dtg nak cari rim cap sahaja staff carikan sampai dapat siap offer nk yang baru or second, terus amik 1 test ngam terus on.. Harge berbaloi sbb amik rim cap yg baru untuk size 18.. Harge dalam rm50 sahaja untuk 4 biji rim.. Servis cepat.. Memang terbaik, cepat dan mesra.
  • Khairul Azri: Yang bagus dekat Dr. Tayar Angah & Fahmi ni, walaupun kau tengok banyak kereta, kau sampai je terus dilayan. Perkerja ramai dan kebanyakkan budak-budak melayu muda yang bersemangat dan rajin. Semoga terus maju jaya.

5. IJAN TYRE

Ijan Tayar ni lokasi ada di Kampung Pulau Gedong, 75200 Melaka, Malaysia. Kedai tayar Melaka ni buka dari jam 9 pagi sampai jam 7.30 petang. Selain daripada tayar, anda boleh mendapatkan bateri kereta, minyak kereta, dan rim kereta di sini.

Kedai Tayar Termurah di Melaka - IJAN TYRE
source imej: IJAN TYRE

Kedai tayar Ijan Tyre ni punya rating 4,9 dengan 44 ulasan di google maps. Berikut adalah beberapa ulasan daripada pengguna yang boleh memberikan anda maklumat tambahan tentang perkhidmatan kedai tayar di Melaka:

  • Ikram Baha: Pantas, berkualiti, banyak tayar baru, boleh balancing, harga cun cun murah jugak. Servis terbaik. Kasi repeat lagi. Support bumi.
  • Zainal Abidin: Service terbaik. Repair tyre pancit serta check jika ada kebocoran dalaman.
  • Aisyah Nazirah: Alhamdulillah. Service tip top. Even first day raya, still boleh luangkan mase utk tlg. Owner baik Dan peramah. Tayar cun Alhamdulillah. Semoga ditambahkan rezeki.
Baca Juga  Kedai Bateri Kereta Kluang

6. YST Tyre & Auto Service

Alamat kedai tayar Melaka ni ada di 28, Jalan GP 1, Taman Gadong Perdana, 75200 Melaka, Malaysia. Kedai tayar di Melaka ni buka dari jam 9 pagi sampai jam 6.30 petang (hari ahad sampai jam 3 saja).

Kedai Tayar Kereta di Melaka - YST Tyre & Auto Service
source imej: YST Tyre & Auto Service

Terdapat banyak jenama tayar yang ditawarkan di sini, untuk maklumat terperinci, anda boleh pergi terus ke alamat yang disenaraikan, atau anda boleh menghubungi nombor di Peta Google. Kedai tayar YST Tyre & Auto Service ni punya rating 4,5 dengan ulasan sebanyak 146 ulasan. Jom semak beberapa ulasan daripada pelanggan mereka:

  • Ashura Junaide: Tayar pecah dan rim terhakis. Bos tolong repair sikit rim siap spray. Very sincere work Services 5 ⭐️ Staff treat pun 5 ⭐️ Harga sangat sangat reasonable. Perfect checking before hand over back my car. May your business continue success.
  • Maznah Jibin: Sangat pakar dlm bidang servis kenderaan dan jujur.itu yg sangat penting..tak rosak..dorang kata tak perlu ganti.ganti hnya yg perlu sahaja.
  • Abdullah Othman: Service yang sangat cemerlang. Harga murah dan layanan sangat mesra. Saya baru tukar tayar 4×4. Very recomended.

Masih banyak kedai tayar yang belum kami tulis di sini. Semoga kami akan dapat mengemas kini artikel ini dengan kerap. Jika anda mempunyai kedai tayar yang ingin disertakan dalam artikel ini, hubungi pasukan kami dengan segera.

Terima kasih sudah berkenan berkunjung ke blog Custom Feast, semoga tulisan kami tentang Kedai Tayar Melaka dapat menambah informasi seputar dunia otomotif dan komunitas otomotif. Jika ada kritik atau saran bisa menghubungi kami melalui kontak yang tersedia di website ini. Untuk layanan kerjasama juga kami terima, kami terbuka untuk kalian semua.

kontak custom feast

Ikuti beberapa akun sosial media kami:

Similar Posts